пʼятниця, 28 жовтня 2011 10:48

Після 14 років сімейного життя чоловік вирішив стати жінкою

Після 14 років сімейного життя чоловік вирішив стати жінкою

Французька газета La Depeche повідомляє про перший офіційно визнаний гомосексуальний союз на території республіки, де заборонені одностатеві шлюби.

Житель міста Бреста, розташованого на заході країни, Уілфрід Аврійон, 14 років прожив у шлюбі зі своєю дружиною Марією, отримав дозвіл на проведення операції зі зміни статі, в результаті якої він стане жінкою на ім'я Хлоя.

При цьому, Уілфрід не збирається розлучатися з дружиною: Марія заявила, що завжди була лесбіянкою і має намір надалі виховувати дітей разом з Хлоєю.

Таким чином, документи подружжя Авійон, в яких підростають троє дітей, не будуть ніяким чином змінені. Адвокат пари, Еммануель Людо, заявив, що зміна статі одного з подружжя зробить їх шлюб лише міцнішим.

У червні цього року Національна Асамблея Франції відмовилась від запропонованого соціалістичною партією проекту визнання гомосексуальних шлюбів. Тим не менш, легітимний союз Марії та Хлої Аврійон створює певний прецедент у правовому полі Франції.

А от меру грецького острова Тілос Анастасіосу Аліферісу, який раніше зареєстрував два гомосексуальних шлюби, висунули звинувачення в перевищенні повноважень, повідомила місцева прокуратура.

Передбачається, що два гомосексуальних шлюби - один між двома чоловіками, інший між двома жінками - будуть визнані незаконними.

Зараз ви читаєте новину «Після 14 років сімейного життя чоловік вирішив стати жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути