Ексклюзиви
пʼятниця, 12 листопада 2010 12:29

Рікі Мартін проситиме дозволу на одностатевий шлюб

Рікі Мартін проситиме дозволу на одностатевий шлюб

Рікі Мартін готується до весілля. Співак має намір просити у влади дозволу вступити в гомосексуальний шлюб.

На початку 2010 року Рікі Мартін офіційно зізнався в своїй орієнтації. Співак розмістив на своєму офіційному сайті повідомлення, що він - гомосексуаліст і підписав, що він дуже пишається своєю орієнтацією.

Тепер Рікі готується до весілля зі своїм давнім бойфрендом. Ім'я свого обранця Мартін поки не розголошує - він не готовий виставити своє особисте життя на показ. Проте в тому, що наміри співака укласти одностатевий шлюб, сумніватися не доводиться - Мартін має намір просити владу дати дозвіл на цей союз.

Відомо лише те, що Рікі та його майбутній чоловік живуть разом вже декілька років. Чоловік чудово порозумівся з дітьми співака.

У червні цього року італійський танцюрист і телеведучий Валеріо Піно зізнався, що з 2008 по 2009 роки був бойфрендом Рікі Мартіна. У інтерв'ю він описував цей період як найщасливіший в своєму житті. Проте парі довелося розійтись, оскільки обидва боялися, що якщо стане відомо про їхній гомосексуальний зв'язок, то це негативно вплине на їхню майбутню кар'єру. Можливо, саме за Валеріо Рікі і вийде заміж в найближчому майбутньому.

Passion.ru

Зараз ви читаєте новину «Рікі Мартін проситиме дозволу на одностатевий шлюб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути