четвер, 01 грудня 2011 13:53

Пес на полюванні вистрілив господареві в сідниці

Пес на полюванні вистрілив господареві в сідниці

Житель округу Елдер-Бокс, штат Юта, отримав вогнепальне поранення сідниць під час полювання на качок. Як повідомляє The Salt Lake Tribune, постріл з рушниці зробив пес мисливця - тварина випадково наступила на спусковий гачок.

Інцидент стався кілька днів тому, коли 46-річний мисливець, його приятель і пес відправились полювати на качок на човні. За кілька хвилин до пострілу господар собаки поклав свою рушницю на край човна, а сам вибрався з судна, щоб розставити приманки для птахів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США пропонують пиво та сухарики для собак

Собака, як зазначає видання, спостерігала за подіями і, мабуть, була в піднесеному настрої в передчутті полювання. Пес бігав по всьому човні й раптом випадково став на рушницю, в результаті чого вона вистрілила. Господар собаки стояв спиною до човна, нагнувшись, і куля потрапила йому якраз у сідниці.

Чоловік не отримав серйозних пошкоджень, так як на ньому були високі болотні чоботи, відзначає Associated Press. Тим не менш, мисливця госпіталізували в найближчу клініку, де йому була надана перша допомога. Ні пес, ні приятель мисливця не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Пес на полюванні вистрілив господареві в сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути