Ексклюзиви
пʼятниця, 05 серпня 2011 10:54

Боксер помер від ножового поранення

Боксер помер від ножового поранення

Колишній чемпіон Австралії з боксу Джон Марсет помер від отриманого в бійці ножового поранення, повідомляє інтернет-видання Fightnews.com.

Бійка сталася в коридорі будинку в Редферн - передмісті Сіднея. Марсет помер у вівторок, 2 серпня, але перші повідомлення про його смерть з'явилися лише 4 числа. Колишньому боксеру було 38 років.

Як відзначає австралійська газета The Sydney Morning Herald, поліція затримала 28-річного Крейга Чарльза Піттса, якому пред'явлено звинувачення у вбивстві. У бійці Піттс також був поранений і пізніше отримав медичну допомогу. Слухання справи почнеться наступного тижня.

Марсет виступав на професійному ринзі з 1991 по 1996 роки і володів титулом чемпіона Австралії в категорії до 76,2 кілограма. Всього він провів 22 бої, здобув 14 перемог (12 - нокаутом), зазнав шість поразок і два поєдинки звів внічию.

Після закінчення кар'єри Марсет став водопровідником. Його тренер Джордж Ріно вважає, що він не зумів реалізувати свої здібності. У 2002 році Марсет намагався повернутися в спорт, але перед боєм у нього виникли розбіжності з приводу рукавичок, і він відмовився виходити на ринг.

Зараз ви читаєте новину «Боксер помер від ножового поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути