Ексклюзиви
пʼятниця, 15 жовтня 2010 09:58

Боксер отримав вісім років за вбивство футболіста

Боксер отримав вісім років за вбивство футболіста
Якутський боксер засуджений до восьми років ув'язнення в колонії суворого режиму за вбивство футболіста. У ніч на 30 квітня 2009 року між спортсменами сталася бійка, в ході якої боксер повалив футболіста на землю і наступив йому ногою на шию. Від отриманих травм футболіст помер на місці, повідомляє РІА Новини.

Імена спортсменів не називаються, відомо лише, що боксер перемагав на першості Якутська, а футболіст виступав за місцеву команду "Комунальник". У березні 2010 року Якутський міський суд виправдав боксера, але 20 травня це рішення було скасовано судовою колегією у кримінальних справах Верховного суду Якутії.

У ході нового розгляду за допомогою допиту свідків були знайдені докази, які підтвердили провину боксера. Суд визнав його винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які з необережності спричинили смерть потерпілого. Сам боксер свою провину не визнав.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Боксер отримав вісім років за вбивство футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути