четвер, 12 січня 2012 15:58

Пенсіонерка через сварку з сусідами живе з кобилою в домі
5

Фото: Фото: dailyrecord.co.uk

Ексцентрична жінка забрала до себе у вітальню кобилу після сварки з сусідами. 65-річна Стефані Нобл живе в будинку з твариною від Різдва. Кобила по кличці Сіра Леді лишила для жінки тільки 1 кімнату в будинку.

"Дехто може вважати мене божевільною, але я дійсно не мала вибору", - коментує ситуацію Стефані. Вона розповідає, що живе в 1 кімнаті, а в інших знаходяться кінське спорядження та їжа для коня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині чоловік тримає вдома крокодила та пітона (ФОТО)

Стефані переїхала в Гебріден (Hebridean) 9 років тому. До цього вона мала власний кінний бізнес в Ірландії, Європі та США. У вересні минулого року вона здійснила свою мрію - купила сірого коня на згадку про першого поні в її житті. Сіра Леді коштувала майже 3 тисячі доларів, але Стефані вважає це правильним вкладенням коштів.

На першому пасовищі кобила не змогла пастися після сварки з його власником. Після цього Стефані пробувала утримувати Сіру Леді в покинутому будинку, але її сусід заявив, що та будівля - його приватна власність, викликав поліцію і посадив жінку до камери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Бесінджер тримає 17 котів

Стефані спробувала випасати кобилу біля свого дому, але їй не вдалось цього зробити через чергові сварки з сусідами. Тоді вона була змушена забрати тварину до себе в дім та створити для неї імпрвізовану конюшню.

Влада містечка не заперечує проти утримання тварини в таких умовах, але наголошує, що варто шукати кращі.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка через сварку з сусідами живе з кобилою в домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути