Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2011 12:20

Пасажир літака 7 годин пролетів стоячи через товстого сусіда

Пасажир літака 7 годин пролетів стоячи через товстого сусіда

Житель США Артур Берковіц, що летів рейсом US Airways з Аляски до Філадельфії, був змушений стояти протягом усього польоту через те, що його сусід страждає від ожиріння, повідомляється в блозі фахівця із захисту прав споживачів Крістофера Еліота, якому Берковіц розповів цю історію. Інцидент стався ще в липні 2011 року, проте отримав розголос лише зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мексиканські стюардеси роздягли свої спокусливі тіла для календаря

За словами пасажира, його сусід по літаку, що важив понад 180 кілограмів, не вміщався в одному кріслі, й частина його тіла знаходилась на місці Берковіца, так що сидіти на ньому було неможливо. Ситуація ускладнювалась тим, що в літаку не було жодного вільного місця, а тривалість польоту становила близько семи годин.

За словами Берковіца, бортпровідники співчутливо поставились до ситуації і заявили, що співробітник авіакомпанії, який працював біля виходу пасажирів на посадку, допустив помилку. Проте вони нічим не змогли йому допомогти, і він був змушений летіти стоячи. За словами Берковіца, найбільші незручності йому доставило не це, а те, що в такому положенні його безпека не була забезпечена, так як він не міг пристебнути ремінь безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стюардеси заспокоюють п'яних прийомами кунг-фу

Після цього польоту Берковіц написав у US Airways лист зі скаргою. Авіакомпанія вибачилась за те, що сталося і запропонувала йому відшкодувати 200 доларів від вартості квитка. Пасажир залишився незадоволений цією пропозицією, так як у відповідному листі нічого не говорилося про порушення його безпеки в ході польоту, а за квиток від Аляски до Філадельфії він заплатив більше 800 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир літака 7 годин пролетів стоячи через товстого сусіда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути