пʼятниця, 23 вересня 2011 09:14

Від українського авіаперевізника вимагають знизити ціни на польоти

Від українського авіаперевізника вимагають знизити ціни на польоти

Антимонопольний комітет України (АМКУ) вимагає від учасників альянсу компаній "Українська авіаційна група" ("АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа") знизити ціни на внутрішні перевезення.

"У період літньої навігації IATA "Зима 2010-2011" ВАТ "Авіаційна компанія" "Дніпроавіа" була єдиним авіаперевізником на маршрутах Київ - Дніпропетровськ - Київ, Київ - Івано-Франківськ - Київ, Київ - Луганськ - Київ, Київ - Львів - Київ , Київ - Одеса - Київ, Київ - Севастополь - Київ, Київ - Ужгород - Київ, Київ - Харків - Київ та Київ - Чернівці - Київ. Як встановив комітет, ціни авіаквитки зазначених маршрутів в 1,3-1,7 разу вище, ніж тарифи на авіаперевезення пасажирів маршрутом Київ - Сімферополь - Київ, яким у зазначений період працювало чотири авіакомпанії, тобто на якому існувала конкуренція", - йдеться у прес-релізі АМКУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коломойського забрали літак Ан-148

У повідомленні також зазначено, що вартість перевезень "АероСвіту" за маршрутом Київ - Донецьк - Київ перевищує тарифи "Міжнародних авіаліній України".

"Зокрема, максимальні тарифи в "економ-класі" вищі в 1,7 разу, мінімальні тарифи в "бізнес-класі" - в 1,8 рази", - йдеться в прес-релізі.

Зараз ви читаєте новину «Від українського авіаперевізника вимагають знизити ціни на польоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути