середа, 04 червня 2008 09:34

Як правильно позбутися головного болю

Як правильно позбутися головного болю

Багато людей по всьому світу страждають від постійного або періодичного головниого болю. Причин для цього більш ніж достатньо.

Але чи потрібно застосовувати болезаспокійливі препарати, якщо раніше ви ними не зловживали? Чи не пошкодить це вашому здоров"ю? Давайте спробуємо відповісти на ці питання.

Прийом болезаспокійливих засобів при болях необхідний. Річ у тому, що учені проводили вже безліч досліджень, з яких витікає, що терпіти біль не можна, оскільки це украй негативно позначається на стані всього організму людини в цілому. Тому, обов"язково застосовуйте болезаспокійливі препарати.

Ефективними болезаспокійливими засобами є препарати на основі ібупрофену. Такі препарати швидко і ефективно знімають біль різного походження. Слід також відзначити і той факт, що якщо вас мучать періодичні болі, наприклад, головні болі виникають при змінах погоди, то необхідно якомога раніше звернутися за консультацією до фахівця.

Тільки фахівець, провівши належну у такому разі діагностику, зможе визначити, що саме стало причиною виникнення головного болю.

Пам"ятаєте, що тільки при своєчасному виявленні яких-небудь відхилень можна говорити про швидке і безболісне лікування, адже головний біль може свідчити про розвиток достатньо серйозних захворювань.

Але, перш за все, для того, щоб ваше самопочуття покращало, необхідно перейти на здоровий спосіб життя. Відмовтесь від вживання великих доз алкоголю, куріння, займайтеся спортом і правильно харчуйтеся, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Як правильно позбутися головного болю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути