середа, 21 вересня 2011 16:46

Німецький перукар штрафує своїх клієнтів за спізнення

Німецький перукар штрафує своїх клієнтів за спізнення

Майстер женевської перукарні карає клієнтів, які спізнюються, грошовим штрафом.

Літня жителька женевського кварталу Les P?quis була змушена заплатити 160 франків (130 євро) як відшкодування збитку своєму перукареві за те, що запізнилася до нього на зустріч на 4 хвилини.

З суворою вдачею власника перукарні Joyma Coiffure Жана Естоппі довелося зіткнутись багатьом його клієнтам. Однак, за його словами, усі клієнти поверталися.

"Це все вигадки!", - обурюється Естоппі, однак визнає, що клієнтка все-таки сплатила 160 франків штрафу.

Щоправда, перукар стверджує, що жінка спізнилася не на 4, а на 35 хвилин. І вона спочатку погодилась сплатити штраф, а потім відмовилася від своїх слів. Зрештою, перукар повернув їй гроші.

Естоппі вирішив посилити правила прийому відвідувачів через випадки неявки клієнтів, тому що через скасування "сеансу", замовленого раніше, він втрачає гроші. "Це неповага. В інших сферах багато хто користується такою мірою покарання. Я сподіваюся, що інші перукарні приєднаються до нас", - заявив він.

Зараз клієнт, що спізнився до Естоппі на 15 хвилин, повинен заплатити суму, що дорівнює одному відвідуванню. Така ж міра застосовується до тих клієнтів, які записались до перукаря, але так і не відвідали його. Правда, штраф виписується тільки в тому випадку, якщо забудькуватий клієнт вирішить прийти до перукаря знову, повідомляє 20minuten.

Зараз ви читаєте новину «Німецький перукар штрафує своїх клієнтів за спізнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути