понеділок, 02 вересня 2013 10:46

Найдорожчий у світі туалетний папір оздоблюють щоразу новим візерунком

Найдорожчий у світі туалетний папір оздоблюють щоразу новим візерунком
Фото: drunov.ru

Якщо ви не знаєте, на що витратити зайві для вас гроші , то є відмінний варіант - витратьте їх на найдорожчий у світі туалетний папір Hanebisho .

У світі багато невиправдано дорогих речей , наприклад , футболки зі шкіри крокодила по 91 500 доларів , або автомобільний віск за 97060 доларів , але якщо багатим не шкода витрачати на це свої гроші , то вони витратяться і на таке дороге задоволення , як туалетний папір Hanebisho , рулон якої коштує 13 доларів.

Що ж робить цей продукт настільки дорогим? Ну , по-перше , папір Hanebisho виготовляється з найкращих волокон целюлози , що імпортують з Канади , а змішують цю целюлозу з водою з найчистішого джерела Японії - річки Ніодо , яка зайняла перше місце в Японії за якістю води. Процес виробництва досить схожий на виготовлення млинців - якщо буде занадто гаряче , то папір згорить , тому сушать його набагато довше, ніж звичайний, щоб він був м'яким і пухнастим. Після того, як рулон повністю готовий , на ньому пишеться назва і дата виробництва , потім його відправляють президентові компанії для контролю.

За останні 10 років він перевірив кожен рулон Hanebisho на своїй шкірі , щоб упевнитися , що папір відповідає всім стандартам якості. Потім рулон відправляється у відділ дизайну , де його прикрашають кожен раз новими візерунками , але при цьому забезпечують елегантний дизайн незалежно від лінії обриву. Упаковка цього паперу теж вражає - це коробки ручної роботи , внутрішня частина яких покрита деревом. Цей пафосний папір викликає у простих японців таке благоговіння , що вони не ризикують використовувати його за призначенням , а ставлять на чільне місце у вітальні в якості прикраси.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий у світі туалетний папір оздоблюють щоразу новим візерунком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути