четвер, 15 серпня 2013 16:37

Підйомний трап, камін і ванна з тропічним душем - найдорожчий дизайнерський будинок на колесах
11

Фото: Фото: udivitelno.com

Найдорожчий будинок на колесах - "Elemment Palazzo" - був створений відомою австрійською компанією "Marchi Mobile", яка оцінила свій шедевр у 3 млн. доларів.

Дизайнери, які розробляли даний концепт, врахували не тільки найсучасніші досягнення в автомобілебудуванні, але також і особливості авіа-, авто-і яхтового спорту. В маєтку на колесах є трап, як у літака бізнес-класу, вихлопна система спортивного автомобіля і відкритий майданчик, як на даху моторної яхти.

Двоповерховий мобільний будинок класу люкс важить 20 тонн, його довжина становить 12 м, висота - 4,11 м і він розділений на кілька секторів.

Незважаючи на те, що Elemment Palazzo виглядає як фургон, під його капотом знаходяться 500 к.с. Цей величезний мобільний будинок з автоматичною коробкою передач може досягати швидкості 150 км на годину, при цьому використовуючи на 20% менше палива, ніж інші транспортні засоби такого ж розміру завдяки своєму аеродинамічному дизайну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчий будинок Америки за $ 190 млн вражає пишністю і смаком

Дизайнер даного проекту, німецький дизайнер Луїджі Колані, при створенні диво-конструкції дотримувався концепції біо-дизайну, що підвищило показники ефективності використання палива тільки за рахунок незвичайного аеродинамічного корпусу.

На першому поверсі знаходиться сектор "Sky Lounge" і служить зоною для відпочинку, з масажними кріслами, паркетним підлогою, що підігрівається і висувним баром, який відкривається за допомогою натискання однієї кнопки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара з Ізраїлю перетворила старенький автобус в кофортабельне житло

Другий поверх може бути обладнаний в трьох варіантах, залежно від моделі, обраної замовником. Компанія "Marchi Mobile" пропонує виготовлення на замовлення три варіанти будинків-автомобілів "Elemment": "Palazzo" - для подорожей і відпочинку, "VIP shuttle" - для ділових поїздок і "Visione" - для пересувних виставок. 

В якості входу в "Elemment Palazzo" служить зручний підйомний трап. Мобільний будинок включає в себе велику розкішну спальню з яка докладає ванною кімнатою з тропічним душем, санвузол для гостей, 40-дюймовий плазмовий телевізор, міні-кухню, вітальню і кабіну водія з двоярусною ліжком. Також до переліку зручностей відноситься мобільний інтернет, супутникове телебачення і камін.

Виробництво будинків на колесах "Elemment" обмежується 5 одиницями на рік, так що любителям розкоші доведеться постояти у довгій черзі, перш ніж дістати свій особистий мобільний палац, на якому будь-яка подорож буде яскравою і максимально комфортною.

Зараз ви читаєте новину «Підйомний трап, камін і ванна з тропічним душем - найдорожчий дизайнерський будинок на колесах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути