вівторок, 01 листопада 2011 09:24

На Хелловін американські лікарі рятували зомбі

На Хелловін американські лікарі рятували зомбі

Американські епідеміологи організували тренування, в ході якого вони будуть рятувати зомбі. Як повідомляє MSNBC, відпрацюванням практичних навичок в умовах надзвичайних ситуацій займуться співробітники Центрів контролю і профілактики захворювань (CDC) в окрузі Делавер, штат Огайо.

Для участі в тренуванні, приуроченому до свята Хелловін, місцеве відділення CDC запросило більше двох сотень добровольців. Вони повинні будуть грати роль зомбі. Для цього учасникам пропонується підготувати відповідні костюми і загримуватись.

За сценарієм тренування епідеміологам належить допомогти людям, які перетворилися в зомбі в результаті впливу токсичних речовин. Фахівці CDC повинні будуть провести санітарну обробку "постраждалих". При цьому співробітники відомства, що не мають необхідної захисної екіпіровки, також стануть зомбі при контакті з "хімікатами" або іншими зомбі.

На виконання завдання фахівцям відводиться дві години. Цілями заходу є відпрацювання дій у разі техногенних та інших катастроф, що супроводжуються загрозою хімічного ураження.

Раніше CDC вже використовувала зомбі, щоб навчити американців діяти в надзвичайних ситуаціях. У травні 2011 року в блозі відомства був опублікований ряд порад щодо виживання під час нападу зомбі.

Зараз ви читаєте новину «На Хелловін американські лікарі рятували зомбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути