пʼятниця, 13 січня 2012 11:06

Муху з золотистим черевом назвали на честь Бейонсе

Муха Scaptia (Plinthina) beyonceae із золотистими волосками на черевці була виявлена ??на північному сході Квінсленда в 1981 році, коли народилася американська поп-співачка Бейонсе Жизель Ноулз, тому муху назвали на її честь.

Як повідомляє Life Scientisy, Міжнародна комісія по зоологічній номенклатурі дозволяє давати знову знайденим видам тварин і комах імена відомих людей, включаючи музикантів і співаків. Існують суворі правила щодо того, яким чином може присвоюватись ім'я. Часто воно формується шляхом додавання до імені "оригіналу" літер a, e або i.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пологи Бейонсе спровокували хвилю скарг

Так, наприклад, жаба Hyla stingi була названа на честь співака Стінга, павук Pachygnatha Zappa - на честь Френка Заппи. Є навіть тріо жуків, які харчуються слизом, Agathidium bushi, Agathidium cheneyi і Agathidium rumsfeldi, названі, відповідно, на честь Джорджа Буша і його помічників, Діка Чейні та Дональда Рамсфельда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе для своєї дочки підготувала дитячу з куленепробивними дверима

Журнал Time включив Бейонсе в список ста найвпливовіших людей світу. Вона розпродала понад 35 мільйонів альбомів і синглів у США, а згідно даних звукозаписної компанії Sony, її загальні продажі записів у складі групи Destiny's Child перевершили сто мільйонів. У грудні 2009 року Billboard оголосив Ноулз найуспішнішою виконавицею 2000-х років і головною радіо-виконавицею десятиліття.

Зараз ви читаєте новину «Муху з золотистим черевом назвали на честь Бейонсе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути