Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 15:28

Пологи Бейонсе спровокували хвилю скарг

Пологи Бейонсе спровокували хвилю скарг

Популярна американська виконавиця Бейонсе та її чоловік репер Джей Зі буквально днями стали щасливими батьками первістка. У них народилася дочка Блю Айві Картер. Однак безпрецедентні заходи із забезпечення безпеки співачки накликали на подружжя несподівані проблеми.

Нагадаємо, співачка Бейонсе та її чоловік репер Джей Зі приїхали в лікарню на Манхеттені Lenox Hill Hospital напередодні пологів, 6 січня. Щоб забезпечити собі й дитині повний спокій і захист від папараці, зоряна пара зняла цілий поверх дорогої клініки. Для того, щоб зайти в корпус, де лежала співачка, навіть співробітникам лікарні доводилося здавати свої телефони, що вже говорити про обивателів. Ось до чого призвела така обережність - місцевий Департамент охорони здоров'я почав розслідування у справі пологів Бейонсе.

Справа в тому, що із заявами про жорстоке поводження в клініці (у той час, як Бейонсе отримувала VIP-лікування) до чиновників звернулися відразу декілька людей. Дві сім'ї заявили, що їм не дозволяли побачити новонароджених охоронці, найняті популярною співачкою та її чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе для своєї дочки підготувала дитячу з куленепробивними дверима

Прес-секретар Департаменту охорони здоров'я штату Пітер Константакес повідомив виданню New York Daily News: "Ми отримали скарги. А коли ми отримуємо скарги, ми їх розглядаємо. Причому це може бути необов'язково розслідування, це може бути просто огляд". Однак він підкреслив, що в даному випадку, швидше за все, буде ініційовано саме розслідування, в результаті якого клініці може загрожувати неабиякий штраф. Самі новоспечені батьки Бейонсе і Джей Зі ніяк не прокоментували цю ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе народила первістка

Однак, за останніми даними, Департамент охорони здоров'я прийняв рішення згорнути розслідування, обмежившись лише пильною увагою до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Пологи Бейонсе спровокували хвилю скарг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути