середа, 11 січня 2012 09:30

Бейонсе для своєї дочки підготувала дитячу з куленепробивними дверима

Бейонсе для своєї дочки підготувала дитячу з куленепробивними дверима

На вихідних Бейонсе Ноулз і Джей-Зі стали щасливими батьками. А вже вчора вранці сімейство у повному складі повернулося додому. Судячи з усього, співачка і дівчинка Блю Айві почуваються прекрасно.

Нью-йоркський госпіталь City's Lenox Hill пара покинула в обстановці суворої секретності. У першій половині дня чорне авто з тонованим склом під'їхало до одного із запасних виходів медустанови. Бейонсе разом з чоловіком постаралися якомога швидше сісти в машину, не давши можливості папараці зробити знімки новонародженої.

Подейкують, дитячу кімнату у своєму будинку пара оснастила куленепробивними дверима і вікнами із затемненням. Також ходять чутки, що артистка вже витратила понад мільйон доларів на "придане" дитині. Судячи з усього, в рейтингу "найвпливовіших дітей знаменитостей" Сурі і Севен Харпер доведеться посунутися.

На думку шанувальників Бейонсе і Джей-Зі, батьки новонародженої склали її ім'я зі слів, що зустрічаються в назвах їхніх альбомів. Так, слово Blue було взято з назви платівки Джей-Зі Blueprint, а Ivy стало словесним втіленням римського написання цифри 4 (IV, тобто букв "I" (ай) і "V" (ві)), якою названий останній диск Бейонсе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе пояснила причину своєї вагітності в 30 років

До речі, Блю Айві вже опинилася в центрі пильної уваги маркетологів. За збігом обставин завдяки дівчинці різко виріс інтерес потенційних клієнтів до агентства з організації свят і корпоративних заходів, повідомляє TMZ. Справа в тому, що ім'я дівчинки повністю збігається з назвою івент-агентства Ivy Blue, що базується в Бостоні.

Очевидно, що коли шанувальники Бейонсе дізналися про народження Блю Айві, вони звернулися до пошукових систем в надії знайти інформацію про дитину співачки. У пошуках відомостей про дівчинку інтернет-користувачі вводили в рядок пошуку словосполучення Blue Ivy і отримували посилання на сайт бостонської фірми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новонароджена дочка Бейонсе пропіарила бостонську фірму

За ті кілька днів, що минули з моменту народження Блю Айві, компанія Blue Ivy встигла отримати безліч дзвінків і листів від тих, хто натрапив на сайт. Як пожартувала власниця агентства, Блю Айві могла б стати офіційним представником компанії. На сайті компанії розміщено привітання зоряної пари у зв'язку з народженням Блю Айві.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе для своєї дочки підготувала дитячу з куленепробивними дверима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути