пʼятниця, 28 жовтня 2011 09:31

Бейонсе пояснила причину своєї вагітності в 30 років

Бейонсе пояснила причину своєї вагітності в 30 років

Американська співачка Бейонсе (Beyonce) ще до недавнього часу присвячувала всю себе музиці, але тепер у її житті все змінилося - артистка та її чоловік, репер Джей-Зі (Jay-Z), очікують поповнення в родині.

Бейонсе зараз 30 років, і вона вважає цей вік ідеальним для того, щоб стати мамою.

"Ти вже склалася особистість, зі своїми принципами та поглядами на життя, але при цьому ще молода і з упевненістю дивишся в майбутнє. Цей вік як межа. Ось коли тобі 29, то є відчуття чогось незакінченого, а 30 - кругла дата, змушує до підведення перших підсумків", - розповіла Бейонсе в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту журналу "Эхо планеты" Вікторії Політовій.

Популярний репер і продюсер Jay-Z неймовірно щасливий стати батьком.

"Ми давно цього хотіли, адже ми разом вже більше 10 років, але батьківське щастя прийшло до нас тільки зараз", - зазначила співачка.

Хоча тепер пріоритети Бейонсе дещо помінялися, музика як і раніше означає для неї дуже багато.

"Я хочу створювати музику, яка буде надихати людей на якісь позитивні вчинки, рішення", - підкреслила зірка.

Публічне життя - доля кожного, хто вирішив стати артистом, і в цьому випадку життя особисте легко може стати надбанням громадськості. У випадку з Бейонсе це сталося з її доброї волі - про її вагітність світ дізнався від неї самої. Співачка заявила про це на премії MTV VMA-2011.

"Це був порив. Коли я побачила цю величезну юрбу людей, мені захотілося поділитися з ними своїм щастям. Все одно вагітність довго приховувати не вийде - я постійно на виду. Так нехай краще про це розповім я сама, ніж розтрублять папараці", - заявила Бейонсе.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе пояснила причину своєї вагітності в 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути