понеділок, 24 жовтня 2011 14:02

Вагітна Бейонсе стала ховати свій живіт

Бейонсе, яка відома своїми відвертими вбраннями, стала прикривати свій живіт від папараці. 30-річна співачка перебуває зараз на другому триместрі вагітності.

Знаменитість потрапила під посилений інтерес громадськості відтоді, як вона в кінці серпня оголосила про свій цікавий стан привселюдно, пише The Daily Mail.

Бейонсе в черговий раз потрапила в об'єктив папараці під час спільного обіду і походу по магазинах разом з молодшою сестрою Соланж в Брукліні. Співачка закривала пакетом від сторонніх поглядів свій живіт, який збільшується з дня на день.

Видно було, що знаменитість почувалася некомфортно, демонструючи свій живіт, проте вона не соромилася виставити на показ свої довгі ноги. Залишаючись вірною своєму стилю, Бейонсе була одягнена в кольорову сукню з принтом, яку доповнила коротким намистом. Свій образ співачка завершила чорним жакетом і гламурними очками, зазначає видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе має народити у лютому

Майбутня мати останнім часом прагнула демонструвати свій зростаючий живіт, щоб припинити чутки про те, що вона носить накладний живіт, в той час, як сурогатна мати виношує насправді дитину.

Представники артистки швидко відреагували на ці чутки, назвавши їх "дурними, нахабними і помилковими".

Масла у вогонь підлив прихід знаменитості на запис телеінтерв'ю. Відеоролик, в якому є кадри з інтерв'ю співачки для австралійського телебачення, став сенсацією на YouTube. Глядачі помітили, що приблизно на 57 секунді, коли Бейонсе сідала в крісло, її живіт неприродно стиснувся і зсунувся набік.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Бейонсе стала ховати свій живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути