пʼятниця, 14 жовтня 2011 17:49

Вагітна Бейонсе ходить на височенних підборах

Вчора вагітна Бейонсе попалася на очі папараці. 30-річна співачка йшла по дощовому Нью-Йорку в легкій блузі зміїного забарвлення, в чорних джинсах, капелюсі і у взутті на високих підборах.

За останній тиждень, разом з чутками про фальшивий живіт, Бейонсе сповзла вниз в материнському рейтингу. Для майбутньої мами доцільніше було б взути зручне взуття, а не тинятися по місту на високих підборах. Мабуть стиль для співачки важливіший, ніж комфорт, пише The Daily Mail.

Увагу громадськості Бейонсе прикувала до себе після того, як стали ходити чутки, що співачка прийшла на запис телеінтерв'ю з накладним животом. Представники артистки швидко відреагували на ці чутки, назвавши їх "дурними, нахабними і помилковими".

Відеоролик, в якому є кадри з інтерв'ю співачки для австралійського телебачення, став сенсацією на YouTube. Глядачі помітили, що приблизно на 57 секунді, коли Бейонсе сідала в крісло, її живіт неприродно стиснувся і зсунувся набік.

Під час інтерв'ю на підтримку свого нового альбому "4" Бейонсе зізналася, що має народити в лютому, додавши, що відчуває себе вдячною і благословенною, оскільки чекає на свою першу дитину.

Кадри зі зйомок програми сприяли новій хвилі чуток про те, що співачка носить накладний живіт.

Свого часу ABC News писали: "Живіт Бейонсе настільки великий, наскільки вона хоче змусити нас повірити в це?".

На тлі цього виникли навіть чутки про те, що співачка прикидається вагітною, в той час, як насправді сурогатна мати виношує дитину.

Проте 6 вересня Бейонсе була сфотографована під час відпочинку в Хорватії. На знімках чітко видно збільшений живіт співачки, що спростовує чутки про сурогатну матір.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Бейонсе ходить на височенних підборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути