понеділок, 26 вересня 2011 09:25

Бейонсе готується народити дівчинку

Бейонсе готується народити дівчинку

Днями у відомих таблоїдах з'явилася інформація про те, що знаменита виконавиця Бейонсе разом зі своїм чоловіком репером Jay-Z знають стать майбутньої дитини. Зіркова пара готується до появи дівчинки.

Дівчина нещодавно розмістила замовлення про те, що їй потрібні кілька рожевих пінеток для майбутньої дитини. Мабуть, співачка вирішила ґрунтовно підготуватися, оскільки до появи малюка на світ ще є час, цілих шість місяців. За цей час Бейонсе зможе створити для доньки цілу гардеробну.

Поки що вагітна мама насолоджується своїм станом. Виконавиця зізналася, що відчуття того, що в ній хтось росте і розвивається, приносить їй масу задоволення.

Довгий час Бейонсе приховувала свою вагітність, що, за її словами, було зовсім не просто. Вона оголосила про це на одній з церемоній вручення нагород популярним виконавцям, з'явившись там в довгій червоній сукні, в якій було видно округлий животик співачки. Тепер вона пишається своїм станом, заявляючи, що ще ніколи не була так щаслива.

Крім цього Бейонсе як і раніше не сидить без діла. Минулого тижня дівчина з'явилася на нью-йоркському тижні моди, де представила свою модну колекцію, на височенних підборах. Більше того, їй навіть вдалося продефілювати в них на подіумі. Колекцію знаменитість розробила разом зі своєю мамою Тіною Ноулз. Мама стала головним дизайнером і креативним директором своєї дочки. Вона готує їй костюми для виступів. Тіна - володарка свого власного бренду. Її навіть кілька разів номінували на нагороди.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе готується народити дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути