середа, 12 жовтня 2011 14:03

Вагітна Бейонсе прийшла на інтерв'ю з накладним животом
9

Вагітна Бейонсе днями з'явилася в студії австралійського телеканалу "Channel 7's" і дала інтерв'ю, в якому розповіла про свою вагітність.

У той же час відеоролик, в якому є кадри з даного інтерв'ю, став сенсацією на YouTube. Приблизно на 57 секунді камери зафіксували, як Бейонсе сідала в крісло. Живіт співачки неприродно стиснувся і зсунувся набік, пише The Daily Mail.

Між тим, співачка рішуче спростовує чутки про те, що вона носить накладний живіт.

Представник артистки повідомила, що інсинуації щодо того, що 30-річна співачка одягла накладний живіт на інтерв'ю для австралійського телебачення, "дурні, смішні та помилкові".

Під час інтерв'ю на підтримку свого нового альбому "4" Бейонсе зізналася, що має народити в лютому, додавши, що відчуває себе вдячною і благословенною, оскільки чекає на свою першу дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе готується народити дівчинку

Кадри зі зйомок програми сприяли новій хвилі чуток про те, що співачка носить накладний живіт.

Свого часу ABC News писали: "Живіт Бейонсе настільки великий, наскільки вона хоче змусити нас повірити в це?".

На тлі цього виникли навіть чутки про те, що співачка прикидається вагітною, в той час, як насправді сурогатна мати виношує дитину.

Проте 6 вересня Бейонсе була сфотографована під час відпочинку в Хорватії. На знімках чітко видно збільшений живіт співачки, що спростовує чутки про сурогатну матір.

Інтернет блогери звинувачують Бейонсе в тому, що під час появи на церемонії MTV Video Music Awards в серпні співачка одягла накладний живіт для того, щоб зробити свою появу більш яскравою.

Між тим, в інтерв'ю Harper's Bazaar артистка зізналася, що дуже багато думала перед тим, як вийти на червону килимову доріжку MTV Video Music Awards.

"Те, що я змогла це зробити сама, було дуже важливим для мене. Я дуже нервувала. Це була найважча моя червона доріжка в житті. Я вирішила нічого не говорити, а просто з гордістю показати свій вагітний живіт. Я відчувала, що важливіше показати цю любов і ентузіазм, ніж щось сказати", - поділилася співачка.

Бейонсе зізналася, що чекала, щоб створити сім'ю зі своїм чоловіком Jay-Z, щоб потім зосередитися на кар'єрі: "Це було важливо для мене, що я дала собі час, щоб зосередитися на становленні себе, як жінки, якою я хочу бути, на побудові моєї імперії, моїх стосунків, на своєї самооцінки, перш ніж я стану матір'ю. Тепер Бог благословив нас остаточно".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Бейонсе прийшла на інтерв'ю з накладним животом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути