вівторок, 10 січня 2012 13:35

Новонароджена дочка Бейонсе пропіарила бостонську фірму

Автор: Фото: скриншот сайту агентства Blue Ivy
 

Новонароджена дочка співачки Бейонсе випадково допомогла підвищити інтерес потенційних клієнтів до агентства з організації свят і корпоративних заходів, повідомляє TMZ. Справа в тому, що ім'я дівчинки - Блю Айві (за іншими даними, дитину назвали Айві Блю) повністю співпадає з назвою івент-агентства Ivy Blue, що базується в Бостоні.

Очевидно, що коли шанувальники Бейонсе дізналися про народження Блю Айві, вони звернулися до пошукових систем в надії знайти інформацію про дитину співачки. У пошуках відомостей про дівчинку інтернет-користувачі вводили в рядок пошуку словосполучення "Blue Ivy", і замість даних про дочку Бейонсе отримували посилання на сайт бостонської фірми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе народила первістка

За ті кілька днів, що минули з моменту народження Блю Айві, компанія Blue Ivy встигла отримати безліч дзвінків і листів від тих, хто натрапив на сайт. Як пожартувала власниця агентства, Блю Айві могла б стати офіційним представником компанії. На сайті компанії розміщено привітання Бейонсе та її чоловіку у зв'язку з народженням Блю Айві.

Блю Айві Картер народилася 7 січня в Нью-Йорку. На думку шанувальників Бейонсе та її чоловіка Jay-Z, батьки новонародженої склали її ім'я зі слів, що зустрічаються в назвах їхніх альбомів. Так, слово "Blue" було взято з назви платівки Jay-Z "Blueprint", а "Ivy" стало словесним втіленням римського написання цифри 4 (IV - тобто літери 'I' (ай) і "V" (ві)), якою названий останній диск Бейонсе.

Зараз ви читаєте новину «Новонароджена дочка Бейонсе пропіарила бостонську фірму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути