Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 17:00

Малюк потрапив у рейтинг забутих в готелі речей

Малюк потрапив у рейтинг забутих в готелі речей

Ключі від автомобіля Ferrari, 100 масок герцогині кембріджської, валіза з дизайнерським одягом для собак, урна з прахом, плюшевий ведмідь і навіть 18-місячна дитина увійшли до списку забутих речей у 2011 році, складений британською мережею бюджетних готелів Travelodge.

Зарядні пристрої для мобільних телефонів та портативних комп'ютерів - на першому місці рейтингу. На другому - піжами й інші предмети одягу. Третє почесне місце займають плюшеві ведмедики - за рік персонал 496 готелів Travelodge повернув близько 75 000 забутих м'яких іграшок їх господарям.

У списку також різні туалетні приналежності, книги, комп'ютери і планшетники, прилади супутникової навігації, мобільні телефони, електричні зубні щітки, а також сумки та валізи.

Серед найбільш екстравагантних знахідок представники мережі називають величезне опудало папуги мако, весільна сукня з колекції Vera Wang, яке забули молодята.

У список унікальних знахідок потрапили також залишений через недбалість господаря хом'як, коробка з сімома чоловічими годинниками престижних марок загальною вартістю понад 50 000 фунтів стерлінгів, вінтажна колекція коміксів, коробка з реквізитом фокусника.

Сімейна пара, яка запізнювалась на весілля, забула 18-місячного сина - кожен з подружжя понадіявся на іншого. На щастя "пропажа" була виявлена ??досить швидко, і батьки відразу ж повернулися у готель за малюком.

Щорічно в готелях Travelodge зупиняються до 13 мільйонів гостей. Персонал готелів робить все можливе, щоб повернути знайдені речі господарів. Якщо ж протягом року власник не заявить про загублений предмет, його передають у магазин благодійного фонду дослідження ракових захворювань.

Зараз ви читаєте новину «Малюк потрапив у рейтинг забутих в готелі речей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути