середа, 23 травня 2012 14:23

Крім логотипу Києву оберуть і антилоготип
7

"Кожен, кого хоч раз пустили на столичну кухню, робить все можливе для того, щоб відкусити найбільшу і смачну частину міста». Иван Раумов (г. Барнаул, Россия)
Фото: Фото: life.comments.ua
Волов Олексій (Київ)
"Більше всього на світі деякі політики і бізнесмени люблять грати в тетріс. Фігурки у них складати не дуже виходить, але завалити ними все місто виходить« на ура ». Дмитро Логачев (Київ)
"Благородне прагнення українців вчити рідну мову дивним чином привело до того, що і рідний не дуже-то ми знаємо, і з іноземними не дуже дружимо». Ania (Київ)
Наталя Дмитрова (Київ)

У Києві відкрилася виставка "Альтернативних логотипів Києва", ідея якої виникла після скандалів, що розгорнулися навколо офіційного визначення єдиного символу столиці.

Про це розповів куратор Центру сучасного антимистецтва Тодор Александров.

"Ми не планували проводити щось подібне, адже логотипи - не зовсім наша тематика. Тим не менш, всі ці вибори-перевибори, чвари і суперечки з приводу туристичного символу столиці привели до того, що логотипи заочно потоваришували з антимистецтвом", - сказав Александров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Логотип Києва визначать опитавши 10 тисяч киян

За його словами, на конкурс було надіслано близько 70 варіантів логотипів, з яких для основного конкурсу відібрали 10 найбільш цікавих.

"Деякі з них були виконані настільки професійно і якісно, ??що заслуговують стати офіційним лого міста. Ми ж при виборі керувалися не тільки виконанням, а й закладеною в роботу ідеєю. У першу чергу, роботи повинні були нести певне смислове навантаження, нагадувати про певні риси міста", - зазначив куратор центру антимистецтво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соняшник став логотипом України до Євро-2012 (ФОТО)

"На наш подив, свої варіанти логотипів прислали три людини з Росії і один з Білорусії. Наскільки мені відомо, Іван Раумов з Барнаула (автор роботи, яка увійшла в виставкову десятку) ніколи не був в Україні, але запропонував малюнок, який чудово характеризує те, що відбувається з Києвом. Думаю, йому це вдалося завдяки тому, що ідентичні проблеми є не тільки в українських містах, а й російських", - розповів Александров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук відмовився виступати на сцені з логотипом Партії регіонів

Виставка "Альтернативних логотипів Києва" до 20 червня проходитиме у Центрі сучасного антимистецтва. Голосувати за найкращий логотип можна на сторінці арт-інституції в соціальній мережі Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Крім логотипу Києву оберуть і антилоготип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути