Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2012 16:33

Логотип Києва визначать опитавши 10 тисяч киян

Логотип Києва визначать опитавши 10 000 тисяч киян. Так вирішили на засідання організаційного комітету під головуванням заступника голови КМДА Олескандра Пузанова.

Також на цьому засіданні підбили підсумки інтернет та СМС голосування за найкращий логотип. В ньому взяло участь 10 робіт.

"Усього проголосували 28 320 киян. 20 тисяч проголосували в соціальних мережах "Вконтакте", "Фейсбук" та інші. 8320 киян проголосували за допомогою смс, - розповіла Марина Хонда, голова управління з питань внутрішньої політики адміністрації.

Найбільше голосів набрав логотип "Київ - місто, де все починається". За нього проголосували 9129 чоловік, друге місце зайняв варіант "Kyiv. You will come back" з 8560 голосами. Замикає трійку робота "Київ- мозаїка вражень" з 7429 голосів.

"Оргкомітет вирішив, через недостатню поінформованість киян, провести додаткове соціальне опитування. Опитають 10 тисяч киян в 10 районах міста. На розробку анкети дається тиждень. Опитування проводитиме комунальне підприємство "Столиця". Пропонуватимемо вибрати найкращий та найгірший проект на думку городян - розповів Олександр Пузанов.

Конкурс "Кращий логотип Києва" стартував торік 30 вересня з ініціативи Київради. Його основна мета - формування позитивного іміджу Києва за кордоном та збільшення його привабливості на міжнародній туристичній арені. Перший етап конкурсу завершився на початку січня. Тоді журі з провідних київських дизайнерів і художників, відібрало з 130 надісланих робіт 10 найбільш вдалих. Інтернет голосування тривало з 6 лютого до 6 березня.

Логотип, який після підведення всіх підсумків отримає найбільшу кількість голосів, перейде у власність міста і буде використовуватися в рекламних, комунікаційних і туристичних цілях. Автор роботи отримає 50 000 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Логотип Києва визначать опитавши 10 тисяч киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути