вівторок, 03 вересня 2013 10:40

Краса жіночого тіла втілена у еротичних фотографіях-скульптурах польського майстра
23

Фото: фото:adme.ru

Один з найталановитіших фотографів сучасності Вацлав Вантуш, знає толк в еротичному жанрі. Особливість його робіт у тому, що - це вміння показувати багатогранність жіночого тіла. Застиглі в самих неймовірних позах, оголені моделі, у виконанні Вацлава зображені, як художні скульптури.

Щоб досягти подібних результатів, фотограф повинен брати до уваги багато речей: гра світла, композиція, ракурс і навіть настрій моделі служить основою для вдалого кадру. Для того, що б передати всю красу оголеного жіночого тіла, Вантуш розділив натурниць на: любительку, модель, танцівницю, художницю і ексгібіціоністку. Кожен з цих образів передає певний стан, який в чорно-білій фотографії створює додатковий контраст. І ось на знімках з'являються дивовижні силуети, що передають в собі красу і пластику жіночої фігури.

25 кращих фотографій, на яких відображені краса і витонченість жінки не залишать байдужими тих, хто розчарувався в сучасному мистецтві.

Зараз ви читаєте новину «Краса жіночого тіла втілена у еротичних фотографіях-скульптурах польського майстра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути