понеділок, 17 вересня 2012 16:24

Івано-франківець надув сім грілок за півтори хвилини

Силач з міста Івано-Франківська Назар Павлів, надув сім дволітрових грілок під час показових виступів на святкуванні дня лісового працівника у селищі Брошнів, що на Івано-Франківщині. На це він витратив 1 хвилину 43 секунди. Інформацію про досягнення зареєстрував у книзі рекордів України.

"Дуже важко було з грілками. Для того, щоб надути її, треба мати сильні та великі легені. Гума в грілок тверда, і лопається дуже тяжко. Головне, на вдиху не схопити повітря що є уже в грілці, щоб воно не повернулось тобі в легені, бо може розірвати їх. Для цього треба, ще правильно могти надувати, стримувати повітря. Грілка тріскає тільки після певного тиску, десь на п'ятому видиху", — каже стронгмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брутальні бородані метали гирі і штовхали колоди на щорічних Іграх горців

Попередній рекорд в шість надутих грілок належав буковинцю Степану Труню. У 2004 він надув шість грілок майже за 5 хвилин.

Також під час святкувань силач протягнув 24-тонний лісовоз "Урал" на 6 метрів 53 сантиметри за 53 секунди. Вантажівку перед виступом навантажили свіжозрубаним карпатським буком та сосною.

"З першого разу мені не вдалось протягнути автомобіль. Коли, я почав тягти, зірвалась драбина. По ній я впираюсь у землю. Коли її краще прикріпили, я таки потягнув машину. Найважче в таких випадках зрушити її, а дальше вже легше. Добре, що це був лісовоз, котрим працюють кожен день. Всі механізми у нього справні, тому було легше", — додав Назар Павлів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Вірастюк заправляє машину газом для економії грошей

Нагадаємо, це не перший рекорд івано-франківського силача. Торік, у серпні, він штовхав ядро на горі Говерлі, а ще перед тим протягнув 45-тонний "карпатський трамвайчик". А у травні, він протяг три військових 24-тонних БТРи на два метри.

Зараз ви читаєте новину «Івано-франківець надув сім грілок за півтори хвилини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути