пʼятниця, 06 липня 2012 16:14

Василь Вірастюк заправляє машину газом для економії грошей

Василь Вірастюк заправляє машину газом для економії грошей
Силач не соромиться цього Фото: livestory.com.ua

Василь Вірастюк додав собі газу. Найсильніша людина світу вирішив економити і на своєму кадилакові, вартістю 125 тисяч доларів. На нього Василь встановив газовий балон. Вірастюк скаржиться, що за все життя у нього було багато автомобілів, але цей виявився найненажерливішим. Силач порахував, що наразі газ дешевший за бензин і якщо встановити балон, то витрати на пересування зменшаться, повідомляє ТСН.

"Це не є якийсь тюнінг. Це тільки економія грошей. Тому що машина пакує нормально бензину. Я не стидаюсь цього, я поставив на такий автомобіль 140-літровий газовий балон", - розповів силач в ефірі програми "ТСН.Особливе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В українському фільмі Андрієнка "Іван Сила" знімуться Вірастюк і Халаджі

А між тим Вірастюк готується до зйомок у фільмі "Іван Сила". Картину зніматиме Віктор Андрієнко. Крім Василя у ньому буде зніматися ще один силач Дмитро Халаджі, який і виконає головну роль. Сценарій стрічки написаний за літературним твором Олександра Гавроша про українського героя Івана Фірцака. 1928-го його назвали найсильнішою людиною планети. Але на піку своєї кар'єри він припинив виступи за кордоном і повернувся на Батьківщину. На цьогорічній "Коронації слова" сценарій отримав першу премію у номінації "Кіносценарії для дітей".

Зараз ви читаєте новину «Василь Вірастюк заправляє машину газом для економії грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути