неділя, 21 серпня 2011 16:41

Вірастюк відкрив 10-тисячний стадіон на Тернопільщині
10

Фото: Фото: Олена Дзік

У райцентрі Гусятин уперше на Тернопільщині провели Богатирські ігри. Найсильніша людина планети Василь Вірастюк привіз шістьох силачів. Вони змагалися за кубок голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна. Василь Вірастюк сам участі не брав – був суддею змагань.

Таким чином у селищі відзначили відкриття реконструйованого стадіону. Свято приурочили до 20-тої річниці Незалежності України.

Цей стадіон став першим із 15-ти в області, що мали бути відновлені до Дня незалежності. Тут замінили дерев'яні лавки на пластикові сидіння, на бігових доріжках встановили сучасне штучне покриття, обладнали підсвітку футбольного поля.

Скільки коштів було вкладено у цей проект, губернатор не уточнював.

На трибунах зібралося близько 10 тисяч гостей. Делегації приїхали з кожного району області.

Богатирі змагалися між собою у перекиданні 140-кілограмових коліс, піднятті і пронесенні на дистанцію 180-кілограмових валіз, а також тягнули машину, що важила 3 тонни.

Крім цього, на розкладеній посеред зеленого покриття сцені грав симфонічний оркестр обласної філармонії. Опісля увага глядачів була прикута до неба – три літаки показували фігури вищого пілотажу. Були також і стрибки із парашутами. Із одним із парашутистів стався конфуз – він приземлився не на стадіон, а в річку за його межами.

Зазначимо, Вірастюка можна було впізнати не лише за зовнішнім виглядом, а й за іменною спортивною курткою. Сам же Василь Вірастюк не знав, як звати губернатора Тернопільщини. У подячному слові до організаторів дійства він спершу назвав Валентина Хоптяна Валерієм, а потім помилився і з його посадою – сказав, що це голова облради.

Зараз ви читаєте новину «Вірастюк відкрив 10-тисячний стадіон на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути