пʼятниця, 11 листопада 2011 05:15

Вірастюк знявся у кліпі "Бумбокса"

Автор: фото з сайта WWW.img.siteua.org
  Четвертий альбом ”Середній вік” гурту ”Бумбокс” надійде у продаж з 10 по 18 листопада
Четвертий альбом ”Середній вік” гурту ”Бумбокс” надійде у продаж з 10 по 18 листопада

— Рок-групи існують, щоб жартувати над іншими артистами, — каже 31-річний Андрій Хливнюк, вокаліст гурту "Бумбокс". 10 листопада вийшов їхній четвертий студійний альбом "Середній вік". До диску накладом 10 тис. увійшли 11 пісень. Серед них — музична відповідь Андрія Хливнюка поп-колективу "ВІА Гра".

— Летів якось у літаку, знайшов у плеєрі їхню композицію "Пошел вон". Хороша пісня, з підколом написана, добре характеризує шоу-бізнес. Стало образливо, чому в дівчат є така пісня, а у хлопців нема. За хвилину переписав текст під себе, накидав сценарій кліпу. Наступного дня вже говорив про зйомки з режисером, чию візитівку знайшов у гаманці. На третій день пісня вже була записана. Костянтин Меладзе сказав: "Круто вийшло". Хотів би, щоб хтось із почуттям гумору якусь нашу пісню так переспівав.

Альбом записували півроку в київській студії співака Олександра Пономарьова "З ранку до ночі".

— Це різнопланова платівка. На ній буде про що подумати і з чим відпочити. Це мікс звичного "Бумбоксу" й нового — рокового, з живими барабанами й бас-гітарою.

Крім пісень українською й російською, до диска увійшли три композиції англійською.

— Ми колись записали цілий диск англійською, але він так і не вийшов. Деякі речі поклали у стіл, деякі далі співаємо на концертах і перезаписуємо. Знову випускати цілий англомовний альбом не збираємося. Стати популярним у всьому світі артистом — це просто наполеонівські плани. До музики вони жодного стосунку не мають.

На три пісні з нового альбому вже відзняли відеокліпи.

— На головну роль у кліпі "Пошла вон" запросили Василя Вірастюка, — каже продюсер "Бумбоксу" Олексій Согомонов, 35 років. — Він така людина, що без симпатії його ніяким гонораром не заманиш. А в нас три дні знімальні відпрацював безкоштовно. У Василя виявився абсолютно не реалізований акторський потенціал.

Під час роботи в студії Андрій Хливнюк заклався на ящик шампанського із гітаристом гурту Андрієм Самойлом, що пісня "За буйки" стане хітом.

— Гусарське таке парі, — говорить продюсер. — За ним Хливнюк має облити програвшого всім тим шампанським. За 1,5 місяця в інтернеті кліп на цю пісню переглянули 700 тисяч осіб. Чекаємо, коли ж буде розплата за програш. Певно, вже після гастролів по Далекому Сходу Росії.

18 листопада презентація альбому "Середній вік" відбудеться в Москві. 25 листопада  гурт виступить у Дніпропетровську, 9 грудня — в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Вірастюк знявся у кліпі "Бумбокса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути