середа, 11 липня 2012 12:55

Дмитро Халаджі бере відпустку заради зйомок у фільмі Андрієнка

Дмитро Халаджі бере відпустку заради зйомок у фільмі Андрієнка
Так виглядатимуть сучасні силачі у фільмі. Фото: mediananny.com

Державне агентство України з питань кіно 10 липня уклало угоду з ТОВ "Продюсерський центр "ІнсайтМедіа" на виробництво фільму "Іван Сила". Вартість угоди склала 1,55 млн гривень. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пише сайт "Наші гроші".

Фільм за мотивами книги Олександра Гавроша "Неймовірні пригоди Івана Сили" розповідає про Івана Фірцака, якого у 1928 році назвали найсильнішою людиною планети. Але на піку своєї кар'єри він припинив виступи за кордоном і повернувся на батьківщину. Його роль зіграє відомий силач Дмитро Халаджі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт підозрює Держкіно у фальшуванні результатів голосування

За словами продюсера фільму Володимира Філіппова ("ТойХтоПройшовКрізьВогонь"), для зйомок Халаджі бере відпустку в американському цирку і відмовляється від ролі дублера російського актора Михайла Пореченкова у фільмі "Іван Піддубний". Роль другого плану зіграє Василь Вірастюк.

Режисером фільму буде Віктор Андрієнко, відомий "довгоносик" і актор "Великої різниці". Фільм на 100% фінансується з держбюджету.

Нагадаємо, за результатами другого пітчингу Держкіно "Іван Сила" був відібраний у категорії "Дитячі фільми" серед інших 29 фільмів, що підпали під Програму виробництва та розповсюдження національних фільмів на 2012/2013 роки. Раніше у коментарі Gazeta.ua Володимир Філіппов повідомляв, що темпи роботи над фільмом цілком залежатимуть від фінансування зйомок з боку Держкіно.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Халаджі бере відпустку заради зйомок у фільмі Андрієнка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі