середа, 10 лютого 2010 11:18

Google запустив продукт Buzz з функціями Twitter і Facebook (ФОТО)

Корпорація Google 9 лютого анонсувала продукт Google Buzz, який дозволяє ділитися будь-якою інформацією з поштового сервісу Gmail. За допомогою Buzz можна передавати контент як всім, так і тільки деяким користувачам.

Buzz може передавати друзям і найбільш частим кореспондентам текстові повідомлення, зображення, а також посилання на відеоролики YouTube.

Сам процес схожий на публікацію посилань та іншої інформації в Facebook. Кожен запис супроводжується кнопками "Like" і "Unlike" ( "сподобалося / перестав подобатися").

Крім того, Buzz дає можливість відповідати на повідомлення і вказувати адресата тим же способом, що і в Twitter - за допомогою значка @ та імені користувача. Отримувачі, зазначені таким чином, отримають повідомлення по електронній пошті.

Google Buzz також буде інтегрований в мобільні сервіси корпорації. Смартфон iPhone або мобільник на базі Android зможуть передати в Buzz координати телефону. Крім того, користувач зможе побачити чужі Buzz"и поруч із собою.

Сервіс Google Buzz почне роботу в найближчі дні. Також Google має намір запустити Buzz як продукт для корпоративних користувачів.

Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Google запустив продукт Buzz з функціями Twitter і Facebook (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути