вівторок, 26 січня 2010 18:09

Google випустила нову версію браузера Chrome

Google випустила нову версію браузера Chrome

Компанія Google випустила нову версію браузера Chrome для операційної системи Windows. У новій версії браузера з"явилася розширена підтримка систем синхронізації даних, крім того у поданій збірці, рекомендованої для широкого використання, усунуто 13 багів, 6 з яких Google відзначила як критично небезпечні, повідомляє ресурс Cybersecurity.

Бета-версія, що включає підтримку розширених систем синхронізації, була представлена в грудні минулого року. На її переведення у стабільний канал у компанії пішов майже місяць.

Сьогодні ж Google повідомила, що кількість розширень для її браузера перевищило 1,5 тисячі, що на 500% більше, ніж рік тому. Нагадаємо, що розширення на сьогодні підтримує тільки Windows-версія браузера, така функціональність у Linux знаходиться в режимі бета-тестування, а під Mac її немає взагалі.

Зараз система розширень використовується в браузері Mozilla Firefox, завдяки чому до нього було написано велику кількість програмних додатків, які роблять роботу Firefox ще більш зручним для користувачів.

На додаток до цього, менеджер по продуктах Google Ян Фетт, сказав, що представлена збірка підтримує кілька нових API-функцій для роботи з HTML і JavaScript.

Зараз ви читаєте новину «Google випустила нову версію браузера Chrome». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути