понеділок, 23 жовтня 2017 10:30

Дружба великої собаки та немовляти: 15 зворушливих фото
15

Собака Нора обожнює хлопчика Арчі
Фото: boredpanda.com
Собака Нора обожнює хлопчика Арчі
Собака Нора обожнює хлопчика Арчі
Собака Нора обожнює хлопчика Арчі
Собака Нора обожнює хлопчика Арчі

Ляклива собака Нора до себе нікого не підпускала поки не побачила одного малюка. Вона має породу англійський пойнтер.

Про це пише Вoredpanda.

"Ми взяли нашу дівчинку Нору з рятувального притулку сім років тому. Тоді ми ще не мали дітей. З часом вона до нас звикла і почала забувати усе погане, що з нею сталося раніше", - сказала її власниця Елізаьет Спенс.

Вона з чоловіком мають 3 дітей, 3 котів та 3 рятувальних собак. У Нори улюбленцем є їх найменший син Арчі. Вона його просто обожнює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кумедний їжак плаває на човні та смажить барбекю

Якщо Арчі приймає ванну, Нора лежить поруч, чекаючи, коли він вийде. Коли мати годує хлопчика, собака теж моститься на коліна.

"Ми вчили дітей з самого раннього віку поважати тварин і ставитися до них добре, тому собаки довіряють дітям і дуже їх люблять", - каже жінка.

У 9-річної Міллі Уебб із Чешира, Англія, епілепсія. Судоми можуть початися лише від того, що дівчинка засміялася. Ліками практично неможливо контролювати цей процес. Якщо залишити її без нагляду, в результаті нападу вона може отримати серйозну черепно-мозкову травму або захлинутися і померти.

Зараз у неї з'явився друг, який рятує їй життя: це однорічна собака Елмо. Вона навчилася передбачати судоми до того, як вони почнуться.

Коли Міллі купалася в дитячому басейні цього літа і в неї почалися судоми, Елмо побігла рятувати її і витягла з води. Коли у дівчинки починається конвульсивний припадок, собака реагує на плач. Вона біжить до дівчинки, лиже їй обличчя, щоб привести до тями. Це також допомагає прибрати надлишки слини, що виділяється і не дає дівчинці захлинутися.

Зараз ви читаєте новину «Дружба великої собаки та немовляти: 15 зворушливих фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути