четвер, 01 вересня 2011 12:26

Дівчина вдарила ведмедя по морді заради порятунку свого песика

Дівчина вдарила ведмедя по морді заради порятунку свого песика

Коли 22-річна мешканка міста Джуно на Алясці побачила, що її улюблену таксу на прізвисько Фадж схопив ведмідь, то кинулася на допомогу собаці та вдарила звіра по морді.

Одразу через кілька хвилин після того, як 22-річна Брук Коллінз випустила на вулицю свою таксу, з двору пролунав несамовитий гавкіт собаки.

Дівчина вискочила назовні й побачила, що такса звивається в лапах ведмедя, який вже приготувався встромити зуби в її спину. Брук підскочила до ведмедя, вдарила його по морді і, коли він послабив хватку, вирвала в нього собаку, після чого кинулася назад до будинку.

"Я розумію, що зробила нерозумно", - наводить слова дівчини видання Anchorage Daily News, - "але нічого не могла з собою вдіяти. Я не хотіла, щоб моя собака загинула".

Після удару по морді ведмідь повернувся до лісу. Однак у тих місцях поява цих тварин поряд з поселеннями людей - не рідкість, тому відтепер Брук збирається особливо уважно наглядати за Фаджем і своєю другою собакою.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина вдарила ведмедя по морді заради порятунку свого песика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути