вівторок, 01 жовтня 2024 00:39

День ангела Ірини у жовтні: найкращі привітання та листівки
12

Власниці імені Ірина можуть відзначати свій День ангела кілька разів на рік, адже це ім'я носили кілька святих. Одним із таких днів є 1 жовтня, коли згадують святу мученицю Ірину Єгипетську за старим церковним календарем.

У цей день варто привітати Ірин з їхнім особливим святом, побажати їм миру, радості й благополуччя. Якщо ви шукаєте гарні слова, Gazeta.ua підготувала гарну добірку листівок з привітаннями.

1 жовтня іменини Ірини: добірка красивих листівок з побажаннями
Фото: pinterest
1 жовтня іменини Ірини: добірка красивих листівок з побажаннями
1 жовтня іменини Ірини: добірка красивих листівок з побажаннями
1 жовтня іменини Ірини: добірка красивих листівок з побажаннями
1 жовтня іменини Ірини: добірка красивих листівок з побажаннями

Що означає ім'я Ірина

Ім'я Ірина має давньогрецьке походження і походить від слова "εἰρήνη" (ейрена), що означає "мир", "спокій". Воно символізує гармонію, злагоду та миролюбність.

Вважається, що жінки з ім'ям Ірина мають спокійний, розсудливий характер і здатні створювати навколо себе атмосферу спокою та взаєморозуміння.

Найкращі привітання з Днем ангела Ірини

Вітаю, дорога Ірино! Нехай очі іскряться від щастя. Нехай серце ловить натхнення від любові. Нехай життя грає яскравими барвами. Нехай доля радує вдалими днями"

Бажаю тобі, Іришо, здоров'я, енергії, краси, гармонії, любові, успішного саморозвитку і самодостатності!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День ангела за новим церковним календарем: перелік дат найпоширеніших імен

Ірина, наша запальничка! Завжди з посмішкою на обличчі, завжди весела і життєрадісна. Нехай будь-які перепони буду тобі ні по чому! Гарного настрою, везіння в житті і любові! Світи, кохай, будь щаслива! Живи в достатку, і осявай все навколо своєю посмішкою!

У цей чудовий день вітаємо з Днем ангела Ірину і бажаємо їй успіхів у всіх починаннях, удачі, здоров'я, любові та натхнення. Нехай будь-яка проблема вирішується швидко і безболісно, а кожен новий день буде кращим за попередній. Нехай збуваються бажання, а близькі ніколи не розчаровують!

У жовтні українці відзначають багато церковних свят. Перше велике свято за новим церковним календарем ПЦУ вшановують 1 жовтня - Покрову Пресвятої Богородиці.

Також у другому місяці осені віряни згадують апостола Фому, євангеліста й апостола Луку та священномученика Димитрія. А тому Димитріївська батьківська суботу теж буде у жовтні. Gazeta.ua розповість, які православні свята відзначаємо за новим церковним календарем.

Зараз ви читаєте новину «День ангела Ірини у жовтні: найкращі привітання та листівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути