Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2024 15:02

Чотири причини, чому жіночу сумку не можна ставити на стіл

Чотири причини, чому жіночу сумку не можна ставити на стіл
Сумка і ваша доля: як правильно поводитися з аксесуаром, щоб зберегти гармонію Фото: pinterest

Сумка - це не лише функціональний аксесуар, а й джерело певної енергетики, яка може впливати на ваше життя.

Як і з будь-яким важливим предметом, з сумкою потрібно поводитися обережно, дотримуючись певних правил.

Наприклад, існують місця, куди ставити сумку категорично не рекомендується, якщо ви хочете уникнути неприємностей та зберегти гармонію у своєму житті.

У давнину люди ставилися до всіх предметів побуту з великою увагою, наділяючи їх особливою магічною силою. Сумка сприймалася як символ матеріального достатку і грошових заощаджень. До неї сформувалося справді трепетне ставлення, адже від положення сумки залежало, чи посміхнеться вам удача.

Чим небезпечна сумка на столі

Порушення позитивної енергетики

Наші предки вважали стіл центром дому - предметом інтер'єру, який тісно пов'язаний із сімейним добробутом. Тому на нього категорично заборонено класти все те, що не має жодного відношення до їжі. Сумка, як символ грошей, які часто несуть негативну енергетику, на столі може порушити гармонію і "відлякати" все добре.

Фінансові проблеми

Цей пункт випливає з попереднього. Через появу негативної енергетики витрати можуть перевищити доходи, що призведе до збитків і боргів. Після того, як сумка опиниться на столі, гроші "покинуть" ваш дім. Щоб зберегти фінансову стабільність, краще дотримуватись цієї прикмети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які речі у жіночій сумці свідчать про високий рівень інтелекту

Розбіжності в сім'ї

Окрім проблем із грошима, ви також зіткнетеся з сварками і непорозуміннями з боку близьких. Сумка на столі створює відчуття безладу і хаосу, що суперечить законам фен-шуй. Розлад у родині зазвичай супроводжується численними конфліктами і напруженою атмосферою в домі, що призводить до постійного смутку і труднощів у повсякденному житті.

Самотність

Для молодих і вільних дівчат це, мабуть, найгірший наслідок порушення прикмети. Сумка на столі може не тільки перешкоджати потоку грошей і добробуту сім'ї, але й "відштовхувати" потенційних наречених. А якщо ви вже у відносинах, пам'ятайте: це може призвести до розставання з коханим. Крім того, є ймовірність розриву дружніх стосунків.

Куди правильно ставити сумку

Виникає логічне запитання: куди ж слід ставити сумку в ресторані за етикетом? Правильно буде залишити аксесуар на спеціальній підставці. Якщо в закладі вона відсутня, використовуйте вільний стілець, щоб розмістити на ньому сумку. Таким чином ви точно уникнете можливих проблем і зможете продовжувати насолоджуватися щасливими моментами життя.

В наш час дедалі рідше люди користуються готівкою. Її замінили банківські картки, розрахунок за допомогою смартфона та інші технології. Однак гаманець або портмоне носять із собою майже всі.

Якщо вірите у прикмети, дізнайтеся, як правильно "зарядити" цей аксесуар, щоб він приманював багатство.

Зараз ви читаєте новину «Чотири причини, чому жіночу сумку не можна ставити на стіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути