пʼятниця, 06 листопада 2020 16:29

Читай і розвивайся

Читай і розвивайся
Книги з саморозвитку дозволяють спробувати пізнати себе глибше, допомогти собі налагодити своє життя, навчитися спілкуванню з людьми. Фото: litnet.com

В даний час книги незамінні в житті кожної людини. Це можливість надихатися чужим прикладом, розважати себе, читаючи цікаві детективи, любовні романи. Також це можливість пізнати світ і оточуючих, для цього пропонуються книги з саморозвитку на сайті.

Переваги книг з саморозвитку

Окрему категорію складають книги з саморозвитку, вони дозволяють спробувати пізнати себе глибше, допомогти собі налагодити своє життя, навчитися спілкуванню з людьми, навчитися розвивати свою кар'єру. Вони є відмінним варіантом для тих, хто бажає змінити своє життя, а знайти їх можна на https://bookssecondlife.com.ua/.

Безліч творів дозволять вам поглянути на своє життя з боку, і побачити, як зробити себе щасливим, як вийти із зони комфорту, як забезпечити собі спокійне і райдужне життя. Деяка література з саморозвитку давно зарекомендувала себе, як ефективна, вона вважається обов'язковою до прочитання кожною людиною.

Кращі книги з саморозвитку

Безліч відомих авторів пропонує свої роботи, і обіцяє, що після прочитання даного жанру людина погляне на життя під іншим кутом. Одними з найвідоміших є книги - Іди туди, де страшно, Ідеальних не буває, Як навчитися приймати себе, Гормони щастя, Як привчити мозок. Роберта Кіосакі Багатий тато, бідний тато, книга Луїзи Хей Зціли себе сам, Гері Чепмена Приборкання гніву, Джек Кенфілд Правила успіху - допоможуть багатьом змінити своє ставлення до життя.

Багато книг написані відомими письменниками від свого імені. Вони діляться своїми секретами, а також дозволяють побачити, як саме людина досягла своєї мети. Можливо, ви візьмете за приклад і захочете так само розвинути своє життя. Однією з найпопулярніших письменниць є Луїза Хей, у неї є ціла серія книг: Стань щасливим за 21 день, Життя тебе любить, Зціли себе сам. Ці твори допоможуть вам пізнати себе і відчути себе щасливим.

Книги для розвитку бізнесу і відносин

Виділяють літературу, яка спрямована саме на розвиток себе в плані бізнесу - Мистецтво переговорів по Кіссінджеру, книга Я нічого не встигаю, Як заговорити на будь-якій мові, Як переналаштувати мозок за 21 день. Такі книги дають змогу стати відмінним управлінцем, побудувати свою кар'єру, розширити бізнес завдяки правильним контактам.

Також можна знайти книги, які розповідають про стосунки чоловіка і жінки - Чому чоловіки брешуть, а жінки ревуть. Книги, які в подальшому допоможуть побудувати вам відносини з чоловіками, чоловіки зможуть краще зрозуміти жінок, жінки чоловіків. Будь-яку з них ви можете знайти на сайті, придбати її, прочитати і наповнитись новими думками. Вони є не тільки розвагою, але і відмінним посібником для тих, хто бажає щось змінити в своєму житті.

Зараз ви читаєте новину «Читай і розвивайся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути