неділя, 02 вересня 2012 02:25

Американку заарештували чотири рази за 26 годин через бійку та гучну музику

Американку заарештували чотири рази за 26 годин через бійку та гучну музику
Фото Джойс Коффі, зроблені в поліцейському відділку з інтервалом у кілька годин

Мешканка штату Нью-Гемпшир була заарештована чотири рази за 26 годин. Про це в п'ятницю, 31 серпня, повідомляє портал WMUR.com.

Вперше сусіди поскаржилися на 53-річну жительку міста Еппінг (Epping) Джойс Коффі (Joyce Coffey) близько 15:00 28 серпня. Поліцейські виїхали за викликом і, за їхніми словами, ще з дороги почули  гучну музику з будинку Коффі пісні груп AC / DC і Guns N 'Roses. Жінці зробили попередження, однак через годину поліцейських знову викликали сусіди, і порушницю спокою довелося заарештувати.

Коффі незабаром відпустили, проте через п'ять годин поліцію знову викликали до будинку жінки, в результаті чого був проведений другий арешт. Жінку відпустили з дільниці, і після півночі 29 серпня сусіди знову попросили поліцейських розібратися з любителькою пісень AC / DC. Так Джойс Коффі була відвезли у відділок втретє.

Наступна скарга на Джойс Коффі надійшла в поліцію близько 18:00 29 серпня. Цього разу жінка вдарила сковорідкою свого племінника, який намагався забрати з будинку свої речі. Найымовырніше, весь цей час Коффі перебувала в стані алкогольного сп'яніння.

Суддя ухвалив, що Коффі слід пройти курс терапії, в ході якої її навчать керувати своїми негативними емоціями. У разі успішного проходження цього курсу жінці замінять висновок на домашній арешт. Про який терміні ув'язнення йде мова, не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Американку заарештували чотири рази за 26 годин через бійку та гучну музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути