четвер, 11 листопада 2010 09:36

Алкоголь продовжує життя - учені

Алкоголь продовжує життя - учені

Учені знайшли свідоцтво того, що алкоголь нібито може бути корисним для здоров'я. Згідно з результатами дослідження, проведеного в США, вживання спиртного продовжує життя.

Учені з Техаського університету протягом 20 років вели спостереження за майже 2 тисячами добровольцями, вік яких на початку цього періоду складав від 55 до 65 років. У результаті було встановлено, що люди, які п'ють в розумних кількостях, жили значно довше, ніж непитущі. Навіть ті, хто випивав більше 200 грамів міцних напоїв в день, пережили тих, які не брали в рот жодної краплі.

В якості яскравого прикладу любителя випити і при цьому абсолютно здорової людини можна привести Уінстона Черчіля. Коли його питали про те, як йому вдається зберегти таку хорошу форму, то напівжартом Черчіль відповідав, що серед всіх його правил є два непорушних: ніколи не спізнюватися до обіду і завжди пити вірменський коньяк.

Разом з тим, автори нинішнього дослідження не роблять висновку, що алкоголь однозначно продовжує життя і взагалі корисний. Вони підкреслюють, що вживання спиртного має свої недоліки, а саме негативно впливає на життєво важливі органи людини.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Алкоголь продовжує життя - учені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути