вівторок, 16 жовтня 2012 16:51

У Лондоні показали зачіски, про які Леді Гага навіть і не мріє
17

Фото: Фото: Reuters

У Лондоні відбулося 30-е щорічне шоу перукарського мистецтва Alternative Hair Show. Кращі стилісти зібрались в Альберт-холі.

У цьому році подія отримала назву "Легенди". На думку всіх учасників, Alternative Hair Show - це епатаж і провокація, засновані на майстерності перукарів. Стилісти і перукарі-модельєри створювали "легенди" просто на очах у глядачів.

Alternative Hair Show - не лише майданчик для сміливих експериментів, але й благодійний проект. За роки свого існування в рамках проекту було зібрано 8 мільйонів фунтів стерлінгів для хворих лейкемією дітей.

У цьому році Alternative Hair Show відбулося без патрона шоу Відала Сассуна - знаменитого перукаря і громадського діяча. Відал Сассун був справжнім новатором у галузі перукарського мистецтва. У 1950-ті роки він ввів моду на модельні стрижки, які прийшли на зміну пишним і помпезним спорудам на жіночих головах.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні показали зачіски, про які Леді Гага навіть і не мріє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути