четвер, 26 квітня 2007 07:09

210 перукарів створили 388 святкових зачісок

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Модель показує зачіску з колекції Аліси Філімонової ”Аліса в країні чудес”. Разом із нею виступає балет Київського естрадно-циркового коледжу
Модель показує зачіску з колекції Аліси Філімонової ”Аліса в країні чудес”. Разом із нею виступає балет Київського естрадно-циркового коледжу

21 квітня у Києві представник Книги рекордів України записав до неї досягнення — найбільшу кількість святкових зачісок і арт-образів в одній шоу-програмі.

На VI Міжнародному фестивалі "Кришталевий янгол" одночасно показали 388 модельних зачісок. Їх створили 210 майстрів Київської академії перукарського мистецтва.

— Рекорд готували шість годин 68 візажистів, 136 перукарів, 15 дизайнерів одягу і 18 викладачів, — розповідає ректор академії Світлана Луб"янська, 37 років.

Жінка дістає з-за паска маленький папірець, читає:

— На це витратили 97 пар накладних вій, 45 кілограмів волосся, 600 шпильок, 230 банок лаку, 58 — кольорового лаку, 40 банок піни, 60 кілограмів клею і 84 комплекти накладних нігтів.

2005 року Київська академія перукарського мистецтва вже потрапила до Книги рекордів України. Восьмеро її викладачів за дві години спорудили найвищу зачіску — 3 м 53 см. За словами Світлани Луб"янської, це — найвища зачіска у світі.

— Але представників Книги рекордів Гіннеса ми не запросили, — зазначає вона. — Бо це дорого коштує.

Найвищу зачіску робили 19-річній Ярославі Четвертак, студентці Київського естрадно-циркового коледжу.

— Своє волосся в мене було по пояс. А наростили його так, що волочилося по підлозі. Зачіска важила 15 кілограмів. Я тренувалася носити на голові важкі речі. Але на сцені мою зачіску все одно підтримували помічники, — згадує дівчина.

Ярослава Четвертак брала участь у встановленні нового рекорду. Дівчина показувала боді-арт-колекцію "Лукава кішка". Вийшла роздягненою до пояса, з розмальованим "плямами" тілом. На сцені заспівала пісню гурту "Океан Ельзи" "Кішка". Після завершення шоу Ярослава розпустила своє біляве волосся. Воно лише трохи спадало їй за плечі.

Зараз ви читаєте новину «210 перукарів створили 388 святкових зачісок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути