Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 20:12

Нікі Тейлор для експерименту щодня курила марихуану

  Нікі Тейлор хотіла дізнатися, чи призводить вживання марихуани до психічних розладів
Нікі Тейлор хотіла дізнатися, чи призводить вживання марихуани до психічних розладів

Нікі Тейлор із містечка Кіддермінстер в англійському графстві Вустершир протягом місяця щодня курила марихуану, щоб дослідити її вплив на свідомість людини.

На час експерименту вона переїхала до столиці Нідерландів Амстердама. Там влаштувалася у кофі-шоп — магазин, де законно продають галюциногенні гриби та легкі наркотики. Щодня після роботи викурювала сигарету з марихуаною різної міцності. Сьогодні існує багато сортів канабісу, що містять від 3 до 15% діючої речовини.

— У перший день я викурила сигарету з найбільш сильної марихуани, — розповідає Тейлор. — Ефект був жахливим — мене мучила безпідставна тривога. Я була дуже дратівливою і не контролювала себе. Це дуже відрізнялося від відчуття легкої розслабленості, яке я пам"ятаю зі студентських років, коли вперше курила траву.

Жінка почала збирати речі, щоб повернутися до Британії. Однак уранці відчуття тривоги зникло, і вона вирішила продовжити експеримент. Тейлор стверджує, що канабіс різної міцності викликає неоднакові реакції. Від сильнішого з"являється тривога та психоз, а слабкіший призводить до апатії.

Якось жінка спробувала влаштуватися на роботу, перебуваючи під наркотичним впливом. На співбесіді намагалася поводитися професійно, але не могла стримати сміху і зосередитися на розмові.

— Раптом мою увагу привернула клітка з морською свинкою в кутку кабінету, — говорить Нікі. — Підійшла до неї, почала роздивлятися. Була так захоплена, ніби знайшла Святий Грааль. Нещасний чоловік подумав, що я ненормальна.

Щоденне вживання марихуани протягом місяця призвело до емоційного та розумового виснаження. До того жінка вела активне життя, а тепер стала пасивною та байдужою. У неї не було сил, аби вранці підвестися з ліжка. Протягом дня мріяла лише про відпочинок.

Нікі Тейлор почала набирати вагу, за місяць погладшала майже на 4 кг. Канабіс викликає в мозку хімічні реакції, через які підвищується апетит. Людина починає зловживати калорійними солодощами та солоними закусками.

Тейлор говорить, що погодилася на участь у експерименті заради своїх дітей — 9-річної Фреї, Міллі, 8 років, і 5-річного Гаррі.

— Я хотіла знати, що їм загрожує, якщо спробують марихуану. Намагалася перевірити, чи можна курити траву і при цьому вести нормальний спосіб життя. Цікаво було також дізнатися, чи призводить вживання марихуани до психічних розладів.

Зараз ви читаєте новину «Нікі Тейлор для експерименту щодня курила марихуану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути