Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2012 05:15

Зниклого Володимира Олексюка знайшли діти

11 квітня у лісі неподалік центральної районної лікарні міста Боярка на Київщині школярі знайшли тіло автослюсаря 32-річного Володимира Олексюка. Воно було у кущах за 300 м від медзакладу й за 500 м — від міліції.

Олексюк із дружиною 27-річною Ганною і донькою 5-річною Софією жив у селі Білогородка Києво-Святошинського району. У лютому ліг у лікарню з виразкою шлунка. У ніч проти 23 лютого загадково зник. Його розшукували міліціонери з собаками, родичі, екстрасенси, військові, кількасот односельчан.

— Десь у дев'ять вечора подзвонили знайомі, — Ганна Олексюк згадує 11 квітня. — Сказали, що знайшли Володю. Одяг той же — біла футболка, жовті шорти. Усе тіло чорне, обличчя обгризли собаки. Я не вірю, що він вистрибнув з вікна і з 23 лютого лежав у лісі. Тіло точно підкинули, бо всі ці місця прочісували сотні людей. Його тіло було там, де його неможливо не помітити.

Труп досі у морзі Боярської лікарні. Міліціонери продовжують розслідувати кримінальну справу з убивства.

— Зараз тіло проходить експертизи, — каже Микола Жукович з обласної міліції. — ДНК-експертиза має встановити, чи це точно він. Інша повинна з'ясувати причину смерті. Попередня версія — переохолодження.

Офіційна версія: Володимир уночі вистрибнув із вікна лікарні, пішов у ліс, знепритомнів і замерз. Ні родичі, ні знайомі в це не вірять. Припускають, що Олексюка викрали, щоб вирізати органи, однак не ризикнули, бо родичі надали справі розголосу.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого Володимира Олексюка знайшли діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути