пʼятниця, 07 травня 2010 07:37

Злодії видали себе за міліціонерів

Помешкання родини Дроздів у селі Дичків Тернопільського району пограбували 25 квітня. Нападники представилися міліціонерами.

Близько 18.00 чоловіки подзвонили у двері. Господиня Наталя підійшла до домофона, побачила трьох незнайомців. Вони показали посвідчення. "Господар удома?" — запитали й попросили відчинити. Його вдома не було, однак дружина впустила гостей. Зателефонувала чоловікові й запитала, коли той буде. Він обіцяв прийти за 20 хв. Щойно трійка це почула, як кинулася збирати в хаті цінності.

— Коли повернувся чоловік — на нього накинулися, почали бити, погрожували зброєю, — кажуть у сільраді Дичкова. — Ця родина заможна. Хазяйства не тримають, мають велику хату в центрі села, великий забор, сигналізацію.

Нападники були без масок. Витягли з комп"ютера жорсткий диск. Були впевнені, що там зберігається запис із камери відеоспостереження. Однак там були записані лише дитячі ігри. Злодії зникли.

— Усіх трьох уже затримали, — каже начальник обласної міліції Василь Поліщук. — Відпрацьовуємо версію, чи не має напад замовного характеру.

Затримані двоє тернополян і один житель Рівного. Усі раніше судимі. Є двоє співучасників — таксист і молода жінка. Правоохоронці вилучили награбоване і пневматичний пістолет зі слідами крові.

Зараз ви читаєте новину «Злодії видали себе за міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути