пʼятниця, 12 жовтня 2012 06:15

Злість і образу до останнього тримав у собі

Характер, темперамент і психологічні особливості Ярослава Мазурка аналізує столичний психодіагност, фізіономіст 35-річний Григорій Семчук. Порівнює фотографії та відеозапис із камер спостереження торговельного центру "Караван".

— На відео видно, що організм виснажений, він витратив запас енергії. Голова круглої форми. Це "люди ситуації", вони живуть сьогоднішнім днем, швидко вміють приймати рішення. Щоки запалі, сильно схуд порівняно з фотографіями. Чоловік жив у стресі. Хоч сам по собі він сильний духом, стійкий до стресу. Щелепа широка і коротка. Такі мають люди, в характері яких не вистачає наполегливості. У погляді помітна легка параноя та відособленість. Запалі очі свідчать про сильну терплячість. Людина завантажена рутиною та битовухою. Маленькі очі близько зведені до перенісся — флешку крав не через її красу. Можливо, вона була предметом старих бажань, він її давно хотів. По бровах можна сказати, що Ярослав — не позитивна людина. Звик до того, що все в житті дається важко. Помічаю різницю в губах на фото і відео. На записі губи стиснуті й виставлені вперед. Чоловік максимально себе стримує. У той момент він не хотів усвідомлювати, що робить. На фотографіях губи значно товщі. Ярослав має перебірливий, педантичний, примхливий і похмурий характер. Він стриманий і зібраний. Злість і образу до останнього тримав у собі. На такий учинок його потрібно допекти. На відео його притиснули до стінки — не дали інших варіантів. У нього відбувся вибух. За темпераментом Ярослав флегматик.

Зараз ви читаєте новину «Злість і образу до останнього тримав у собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути