пʼятниця, 28 грудня 2018 07:05

Жінка з 4-річним сином викинулася з десятого поверху

У Кривому Розі на Дніпропетровщині 28-річна жінка викинулася з 10-го поверху будинку. Перед цим звідти впав її 4-річний син. Це сталося в мікрорайоні 5-й Зарічний уранці 20 грудня.

— Криков не слышал никто из соседей. Только глухой удар. У нас возле подъезда деревянные лавочки на кованных ножках. Я глянула — под одной ребеночек лежит. Пока выбежала, на другой — женщина. Удар был такой силы, что растрощило доски и железо погнулось, — розповідає мешканка будинку Інна Ващенко, 59 років. — Обоє були гарно вдягнуті. На дитині — хороший зимовий костюм. Жінка в пуховику, джинсах, замшевих чоботах по коліно. Не місцева. Хто така — не знаємо і ніколи тут не бачили. На дверях є домофон. Напевно, зайшла, коли хтось виходив. На балкон доступ відкритий. Там висока загорожа. Випадково не впадеш.

Про жінку відомо, що разом із дитиною вона мешкала в іншому районі міста — Тернівському. Мала чоловіка. Він на заробітках за кордоном. Справу розслідують як умисне вбивство з позначкою "самогубство". Причину скоєного з'ясовують слідчі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з 4-річним сином викинулася з десятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути