Ексклюзиви
пʼятниця, 25 березня 2011 06:15

Жінка продавала педофілові дочок-школярок

Щонайменше 10 дівчат від 13 до 17 років втягнула у проституцію 55-річна Валентина з Донеччини. Возила їх до 60-річного чоловіка у Москву. 15 березня її арештували.

— Торгувала дівчатами два роки, — каже Марина Голдинська, 40 років, з Донецької обласної міліції. — Почала зі своєї 13-річної доньки.

Валентина живе у невеликому місті на Донеччині. Себе називає вдовою, виховує п'ятьох доньок і двох синів від різних чоловіків. Мешкає в одній хаті з дітьми, зятями, невістками й онуками.

— У нашому місті роботи нема, — пояснює. — Їздила в Москву, все робила.

У Москві Валентина познайомилася із 60-річним бізнесменом. Той жив сам у заміському двоповерховому особняку.

— Він платив мені за секс, — спокійно розповідає. — А потім сказав, що хоче помолодше.

Вона привезла доньку. Та тиждень жила з ним. А мати стежила, аби дівчина виконувала всі його забаганки. Потім повернулися додому із $700. Чоловік вимагав нових дівчат. Тому Валентина привезла другу доньку, 17-річну. Затим агітувала її подруг, сусідок.

— Привозила дівчат мінімум 17 разів, — каже Голдинська. — Деяких двічі, одну тричі.

Зі свого гонорару Валентина віддавала молодим 2 тис. грн.

— Через кордон дівчата їхали за документами її дочок чи онучок. Бо у свідоцтві про народження немає фото, — каже 40-річний Андрій Нєбитов з обласного управління по боротьбі із торгівлею людьми.

По приїзду в Україну ніхто не скаржився до міліції. Хоча тепер шкодують.

— Тьотя Валя казала, що її московському другу нагадали свадьбу з 14-річною українкою, — говорить Ольга. На момент поїздки їй було 14 років. — Казала, що він трохи старший, але виглядає класно. Сиділа у нього весь день, виходити не можна. Він приїжджав з роботи ввечері і кидався на мене. Купив мобілку, дав грошей. Казав, поселить у себе, забере у Москву мою маму і брата. Я поїхала і другий раз. А після третього обіщав купити машину.

Серед потерпілих є 34-річна Аліна з 15-річною донькою.

— Вона живе з донькою і батьком, їздить на сезонні заробітки. Живуть бідно, — каже Голдинська. — Жінка розповіла, що має у Москві знайомого магната, умовила на тижневе побачення. Аліна поїхала за щастям, а жених переспав і більше не схотів. Сунув гроші і попрощався. Аліна запідозрила і доньку, бо та місяцем раніше повернулася з Москви з грошима. Але дочка знала, куди їде. Каже, хотіла купити нові туфлі, мобілку, джинси.

Валентині загрожує до 15 років в'язниці. У своїх діях не вбачає нічого поганого. Доньки її захищають.

Зараз ви читаєте новину «Жінка продавала педофілові дочок-школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути