Ексклюзиви
пʼятниця, 08 липня 2011 07:45

"Здавалося, знайшла щастя, а тут усе рухнуло"

Автор: Фото із архіву Світлани Безродної
  Львів’янка Світлана Безродна сидить на скутері свого співмешканця Володимира Осадчого. На ньому вони їздили до РАЦСу
Львів’янка Світлана Безродна сидить на скутері свого співмешканця Володимира Осадчого. На ньому вони їздили до РАЦСу

— Свєта була чуйна і добра жінка. Завжди допоможе, підмінить. Людина-душа. Хоча в самої життя не складалося. Мала двох донечок, замужем не була. Здавалося, з Володею накінець знайшла щастя, а тут усе рухнуло, — розказує львів'янка 32-річна Ірина Гаврилів. 5 липня загинула її подруга Світлана Безродна, 33 роки.

Світлана зустрічалася з 47-річним Володимиром Осадчим. Восени планували зіграти весілля. 5 липня подали заяву. Поверталися з РАЦСу скутером, біля ринку Південний на вул. Виговського їх підрізала іномарка.

Аби уникнути зіткнення, Володимир загальмував, крутнув кермом. Світлана злетіла, ударилася головою об бордюр. Померла на місці. Водій іномарки втік.

— Ми толком не бачили, що там сталося, — розповідає Віра, 61 рік, продавщиця ринку Південний. — Почули тільки, як "швидкі" під'їжджали. Одна, друга, третя. Потім під'їхав сірий "уазик"-труповозка. Зі мною кілька жінок було, але йти ми побоялися. Хтось казав, шо до приїзду "швидкої" вона жива ще була. А той чоловік у шоці був. Ходив і плакав. Весь час повторював, шо вони женитися збиралися.

Зіткнення Володимир таки уникнув.

— Іномарка виїжджала з Південного і створила аварійну ситуацію, — говорить 40-річна Світлана Добровольська з обласної Державтоінспекції. — Скутерист не впорався з керуванням, через що пасажирка вилетіла. Якби була в шоломі, то вижила б.

Світлана Безродна раніше працювала молодшою медсестрою на станції швидкої медичної допомоги.

— Я досі не можу повірити, що її більше нема, — продовжує Ірина Гаврилів. — Ми були дуже добрими подругами. Старшій її Анжелі 14 років, молодшій Юлі тільки 7. Із Володею так любилися, були такі щасливі.

— Такої любові, як у них, я давно не бачила. Свєта все про Володю, а Володя тільки про Свєту говорять. У них був свій маленький бізнес. Продавали на базарі диски, — каже колишня однокласниця померлої Галина, 32 роки. — У Свєти є батько і сестра. Думаю, вони виховуватимуть дівчат. Володя теж дбатиме про них, бо любить, як рідних.

Зараз ви читаєте новину «"Здавалося, знайшла щастя, а тут усе рухнуло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути