середа, 30 червня 2010 05:57

Закрили справу аварії з Омельченком

Прокуратура Києва закрила кримінальну справу по факту аварії 25 листопада 2009 року. Тоді колишній мер столиці Олександр Омельченко збив джипом "Мітцубісі Паджеро" виконроба Олександра Карпинського, 48 років.

— Слідчий ухвалив це рішення у зв"язку з відсутністю складу злочину, — пояснив 17 червня Юрій Ударцов, прокурор Києва.

Нагадаємо, Омельченко наїхав на пішохода неподалік зупинки "Віта-2" на Столичному шосе. Карпинський загинув на місці. Екс-мер був тверезий, сказав, що пішохід вискочив несподівано. Був на похоронах виконроба, його сину купив за $25 тис. хату й за $6 тис. машину. Допомагав іншим родичам. Вони не мають претензій. Ображеною лишилася лише співмешканка загиблого 46-річна Світлана Тетюшева.

— Із Сашею ми прожили разом 10 років, але розписані не були, — розповідає Світлана Павлівна. — Від Омельченка мені дали 15 тисяч гривень. А я хочу, щоб він сів до в"язниці, бо всі знають, що він винен. Але він відкупився своїми мільйонами і все. Я це зрозуміла на третьому судовому слуханні.

Світлана Тетюшева планує приїхати до Адміністрації президента та оголосити голодування. Вимагатиме відновити кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Закрили справу аварії з Омельченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути